Op maat gemaakte buitenkeukens

Bij Lusso Outdoor geloven we in maatwerk, of je nu kiest voor een van onze standaard buitenkeukens of voor een volledig op maat gemaakte buitenkeuken. De standaard modellen kunnen worden gepersonaliseerd op basis van kleuren, materialen en accessoires.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om samen met onze specialisten een buitenkeuken geheel zelf te ontwerpen. Van de vormgeving en indeling tot aan de kleuren, materialen en accessoires, alles kan op maat worden gemaakt. Wil je een extra werkblad toevoegen, een andere kleur kiezen of speciale grill inbouwen? Geen probleem, onze specialisten staan klaar om jouw ideeën te realiseren. Bekijk hieronder alle maatwerk mogelijkheden van onze buitenkeukens.

Materialen maatwerk lusso outdoor

Accessoires

De juiste accessoires vormen een onmisbaar onderdeel voor jouw buitenkeuken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook veel waarde toe aan de algehele ervaring. Denk aan hoogwaardige ingebouwde barbecues, die niet alleen zorgen voor perfect gegrild voedsel, maar ook een centraal punt vormen voor gezelligheid en samenzijn. Onze wijnkoelers zorgen ervoor dat je favoriete drankjes altijd op de juiste temperatuur zijn. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw buitenkeuken compleet!

Materialen en kleuren

Bij Lusso Outdoor streven we naar diversiteit in materialen en kleuren, zodat je jouw buitenkeuken kunt aanpassen naar jouw smaak. Je hebt een ruime keuze aan materialen voor de keukenbladen. Van duurzaam natuursteen tot modern keramiek en veelzijdig porselein, elk materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Onze keukenkasten worden standaard vervaardigd uit aluminium, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Bovendien kun je kiezen uit diverse coatings voor de keukenkasten, zodat je de afwerking kunt kiezen die het beste bij jouw smaak en stijl past.

Vormgeving en afwerking

Bij Lusso Outdoor streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen, zelfs als het gaat om de vormgeving van jouw buitenkeuken. We bieden verschillende mogelijkheden om de look en feel van jouw keuken aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Denk hierbij aan opties zoals ronde of vierkante afwerkingen van de keukenbladen, waarmee je een unieke en eigentijdse uitstraling aan jouw buitenkeuken kunt geven. Ook kun je kiezen voor verschillende hoogtes en dieptes voor een dynamisch en ruimtelijk effect. Bovendien bieden we diverse mogelijkheden voor de indeling van de keuken, zoals een kookeiland, L-vormige opstelling of een rechte keuken. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Maatwerk add ons lusso outdoor

Bekijk onze buitenkeukens in de showroom

Wil je onze buitenkeukens van dichtbij ervaren? Kom dan langs in onze showroom en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bekijk de verschillende materialen, kleuren en formaten en voel de kwaliteit zelf. Onze experts staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding en ontdek hoe jouw droomkeuken eruit kan zien.