Materialen

Bij Lusso Outdoor heb je een ruime keuze aan materialen voor je keukenblad, elk met hun eigen unieke voordelen en eigenschappen.

Dekton bestaat uit 100% natuurlijke materialen, zoals glas, kwarts en porselein, die onder extreem hoge druk worden samengeperst. Hierdoor krijgt het blad uitzonderlijke eigenschappen, waaronder hittebestendigheid tot 450°C, uiterste krasbestendigheid, en een niet-poreus en watervast oppervlak. Dekton is verkrijgbaar in verschillende exclusieve steenkleuren. Ondanks de hardheid is Dekton gevoeliger voor stootschade aan de rand in vergelijking met andere stenen bladen.

Marazzi keramiek keukenblad is gemaakt van een hoogwaardige mix van grondstoffen, waardoor het mechanische eigenschappen krijgt. Dit materiaal is hittebestendig, zeer krasbestendig, vlekbestendig en heeft een extreem lage poreusheid. Marazzi heeft ook een hoge buigsterkte en kleurstabiliteit, waardoor het ideaal is voor keukenbladen die lang meegaan en weinig onderhoud vergen.

Het porseleinen keukenblad van ABK Stone biedt verschillende voordelen, waaronder esthetiek, multifunctionaliteit, hygiëne, veiligheid, kostenbesparing en gebruiksgemak. Het inductiesysteem is volledig geïntegreerd in het keukenblad, waardoor er geen snijwerk nodig is. Het oppervlak is compact en niet-poreus, wat zorgt voor een hoge hygiëne en eenvoudig onderhoud. Bovendien is het systeem energiezuinig en eenvoudig te gebruiken.

Materialen Lusso outdoor

Bestand tegen corrosie en roest

Voor de keukenkasten van de buitenkeuken gebruiken we aluminium vanwege de duurzaamheid en lichtheid. Aluminium kasten zijn bestand tegen corrosie en roest, waardoor ze perfect zijn voor buitenomgevingen. Daarnaast kun je de kasten laten coaten met verschillende kleuren, zodat je de stijl van je buitenkeuken kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van je buitenruimte.

Wil je de materialen zelf voelen en de kleuren met eigen ogen zien? Maak dan nu een afspraak in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenkeuken. Of download onze brochure voor meer informatie en inspiratie. Laat je verrassen door de kwaliteit en veelzijdigheid van Lusso Outdoor.